مواد لازم: اسفناج: 2 کیلو، گوشت: 500 گرم، پیاز: یک عدد متوسط ، آلو بخارا: 200 گرم ، آبغوره یا قره‌قروت آب کرده: 2 قاشق غذا‌خوری ، نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم، روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۷۳۹۳۸۶

طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ کنید. گوشت را به تکه‌های درشت تر از خورش معمولی برش بزنید و در پیاز سرخ شده تفت دهید.

سپس فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و با چهار لیوان آب بگذارید بپزد. در این فاصله اسفناج را بشویید و ساقه‌های آن را بگیرید و فقط از برگ آن استفاده و آن را خرد و سرخ کنید و وقتی گوشت نیم‌‌پز شد اسفناج را هم اضافه کنید. آلو بخارا را هم بشویید و خیس کرده و20 دقیقه قبل از پخت کامل، به خورش اضافه کنید. می‌توانید مقداری لواشک آلو هم در خورش بریزید. در این صورت از میزان آلو بخارا کم کنید. پس از اضافه کردن نمک و چاشنی ‌ حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی پخته شده و جا بیفتد. این خورش نباید زیاد آبکی باشد و باید کاملا به روغن بیفتد. خورش را با پلو زعفرانی میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها