تحقیقات پژوهشگران انگلیسی نشان داده است که مصرف حداقل 10 گوجهفرنگی در هفته تقریبا 20 درصد، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد.
گوجهفرنگی اثرات ضدسرطانی دارد و دارای لیکوپن و آنتیاکسیدان بسیار قوی است. البته تحقیقات قبلی پژوهشگران نیز فواید گوجه فرنگی روی سرطان پروستات را نشان داده بود، اما هماکنون مشخص شده که تاثیرات ضد سرطانی گوجهفرنگی همراه با حبوباتی مانند نخود فرنگی، لوبیا، عدس و سویا و بخصوص میوهها و سبزیجات بیشتر است.
این مواد غذایی باعث به دست آوردن انرژی میشود، قدرت بدنی را بیشتر میکند و باعث میشود که فعالیت بدنی بیشتر شود که این راهی مناسب برای پیشگیری از سرطان است.(فارس)
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: