اجرای کیوان ساکت با «گیتار»

کیوان ساکت با یک گروه آلمانی با عنوان «گیتار» بزودی در تهران و شهرستان‌ها به صحنه می‌رود.
کد خبر: ۷۳۵۱۵۱

به گزارش هنر آنلاین، این آهنگساز و نوازنده گفت: هم‌اکنون در تدارک و برنامه‌ریزی برای برگزاری کنسرت در تهران و شهرستان‌ها هستیم که این کنسرت‌ها بزودی برگزار می‌شود.

او اظهار کرد: در این کنسرت‌ها به همراه یک گروه آلمانی به صحنه می‌رویم که قرار است این کنسرت‌ها در تهران، اصفهان و شیراز برگزار شود. اسم این گروه «گیتار» است که قرار است 25 نوازنده در این کنسرت به صحنه روند، همچنین در این کنسرت همه نوازندگان گیتار می‌نوازند.

این نوازنده افزود: در این کنسرت قطعاتی از آهنگسازان برجسته دنیا را برای مخاطبان اجرا می‌کنیم که آهنگسازی و تنظیم قطعات به‌عهده من است.

کیوان ساکت از برگزاری کنسرت دیگری خبر داد و گفت: همچنین بعد از ایام محرم و صفر به همراه گروه در تهران به صحنه می‌رویم که در حال تمرین با اعضای گروه هستیم.

این آهنگساز در پایان گفت: در این کنسرت قطعاتی از ساخته‌های خودم برای مخاطبان اجرا می‌شود و تمامی قطعات بی‌کلام است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها