قتل یک فرمانده جدایی طلبان چچن

جام جم آنلاین: سخنگوی وزارت کشور جمهوری چچن فدراسیون روسیه روز دوشنبه 22 اوت اعلام کرد در جریان درگیریهای مسلحانه میان نیروهای دولتی و جداییطلبان چچن 6 جداییطلب از جمله یک فرمانده جداییطلبان کشته و یک جداییطلب مجروح شد.
کد خبر: ۷۳۱۹۸

به گزارش رادیو بینالمللی فرانسه و به نقل از خبرگزاری اینترفاکس روسیه ، روسلان آتسایف سخنگوی وزارت کشور جمهوری چچن گفت روز یکشنبه 21 اوت در جریان یک درگیری مسلحانه در ناحیه آچکوی  مارتن در جمهوری چچن روسلان واخایف فرمانده جداییطلبان چچنی در منطقه اروس  مارتن و یک جداییطلب دیگر توسط نیروهای دولتی کشته شدند.
همچنین ، در جریان یک درگیری دیگر در روستای آوتوری میان نیروهای دولتی و جداییطلبان چچنی 4 جداییطلب کشته و یک جداییطلب مجروح شد.
سخنگوی وزارت کشور چچن افزود ، یک خودروی پلیس که عازم محل این درگیری بود مورد حمله جداییطلبان چچن قرار گرفت و 4 مامور پلیس به ضرب گلوله جداییطلبان مجروح شدند.

کشته شدن 10 جداییطلب در جمهوری چچن
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها