دکتر یحیی پاسدار در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مصرف میوههایی مانند پرتقال، سیب، انگور، گلابی، توتفرنگی و کیوی به دلیل داشتن ویتامین C که نوعی آنتی اکسیدان محسوب میشود، میتواند نقش موثری در کاهش عوارض سیگار داشته باشد. مصرف چربی در کنار سیگار نیز ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را تا حد زیادی افزایش میدهد.
وی تاکید کرد: افراد سیگاری باید تا حد امکان از مصرف غذاهای سرخ شده و نیز غذاهای چرب که حاوی اسید چرب ترانس بالاست، خودداری کنند. همچنین سیگاریها بهتر است بیشتر غذاهای خود را به شکل کبابپز، بخارپز یا آبپز استفاده کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت