به گزارش ایسنا، سیدهدایت حسینی با تاکید بر این که شیوع بیماریهای ناشی از تغذیه نامناسب در کشورهای در حال توسعه حرف اول را میزند، افزود: هدف از برچسبگذاری محصولات غذایی این است که فرد با یک نگاه از میزان سلامت ماده غذایی باخبر شود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح سه مرحله دارد که مرحله اول آن از چند روز آینده آغاز میشود و مراحل دوم و سوم نیز به ترتیب از ابتدای سال 94 و از نیمه دوم این سال آغاز میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد