7 کشته در سه حمله در عراق

جامجم آنلاین: پلیس عراق اعلام کرد یک بمبگذار انتحاری که یک تانکر سوخت خالی را میراند امروز آن را نزدیک یک پاسگاه پلیس در عراق مرکزی منفجر کرد و حداقل دو نفر را کشت.
کد خبر: ۷۱۹۷۴

به گزارش آسوشیتدپرس سه سرباز عراقی و دو کارمند وزارت نفت عراق نیز در دو تیراندازی جداگانه در بغداد کشته شدند.
سرهنگ دوم سعدابراهیم گفت راننده انتحاری پیش از رسیدن به در خروجی پاسگاه پلیس استان صلاحالدین در تکریت تانکر خود را منفجر کرد.
قیس محمد یک مقام بیمارستان تکریت گفت حداقل دو مامور پلیس کشته و 13 نفر دیگر  بیشتر غیرنظامیان  مجروح شدند.
دکتر مهناد جواد از بیمارستان یارموک بغداد گفت در بغداد سه سرباز عراقی که لباس غیرنظامی به تن داشتند روز یکشنبه هنگامی که عازم محل کار خود بودند به ضرب گلوله شورشیان کشته شدند. یک سرباز نیز در این حمله مجروح شد.
در حملهای دیگر افراد مسلح به وسیله نقلیه حامل چهار کارمند وزارت نفت که در کارخانه گاز تاجی کار میکردند شلیک کردند که به گفته پلیس دو نفرشان کشته و دو نفر دیگر مجروح شدند. این حمله در بزرگراهی در حومه بغداد رخ داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها