دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با مهر افزود: شورای سنجش و پذیرش دانشجو هر سه ماه یکبار تشکیل جلسه می دهد و گزارش های آن برای اطلاع داوطلبان کنکور سراسری منتشر می شود.
وی گفت: در جلسه آتی که قرار است دو موضوع در دستور کار قرار گیرد که یکی از آنها نحوه احتساب سوابق تحصیلی در سال 94 است و دیگری زمان آزمون سراسری و زمان ثبت نام است.
رییس سازمان سنجش افزود: سال آینده اول تیر، ماه رمضان آغاز می شود و برنامه ریزی باید به گونه ای باشد که پیش از آغاز ماه رمضان، کنکور را برگزار کنیم. پیش بینی ما این است که آزمون سراسری سال 94 در روزهای 20 و 21 خردادماه 94 برگزار شود.
خدایی گفت: ضمن تغییر زمان برگزاری آزمون سراسری قصد داریم زمان ثبت نام را هم تغییر بدهیم. در حال حاضر یک بار در آذرماه ثبت نام انجام می شود و یک بار دیگر برای جامانده ها در اسفندماه سیستم ثبت نام را باز می کنیم. از همین رو برای صرفه جویی در وقت و مدیریت بهتر تصمیم گرفتیم که یک زمان برای ثبت نام در نظر گرفته شود. احتمال می رود که زمان تقریبی در اواخر بهمن ماه یا اوایل اسفندماه سال جاری باشد.(مهر)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد