این سریال داستان زندگی یک زن و شوهر است که بعد از ازدواج به تهران می آیند

«جاده قدیم» از شنبه در شبکه 2

پخش سریال «جاده قدیم» به کارگردانی بهرام بهرامیان از روز شنبه از شبکه دو آغاز می‌شود. یکتا ناصر، حمیدرضا آذرنگ و شهرام حقیقت‌دوست بازیگران اصلی این سریال هستند.
کد خبر: ۷۰۴۹۴۹

داستان جاده قدیم درباره زن و شوهری روستایی به نام نعمت (آذرنگ) و طینت (ناصر) است که بعد از عروسی‌شان با یک گاو که جهیزیه زینت و تنها دارایی آنهاست به تهران می‌آیند، اما در بدو ورود گاو گم می‌شود و این آغاز ماجراهای این سریال است.

به گزارش آزاده سهرابی که مشاور رسا‌نه‌ای این سریال است، دیروز علی تقی‌پور، تهیه‌کننده و امید سهرابی، از نویسندگان این سریال در جمع خبرنگاران درباره داستان این سریال و روند تولید آن توضیحاتی دادند.

علی تقی‌پور در ابتدای این نشست با بیان این‌که تصویربرداری قسمت‌های پایانی در سریال جاده قدیم ادامه دارد، گفت: در زمان نگارش فیلمنامه به نماد «گاو» رسیدیم که مانند نفت هم فرآورده دارد و هم می‌تواند به عنوان سرمایه از آن بهره برد و تصمیم گرفتیم که داستان را با گم شدن گاو شروع کنیم و با این بهانه به مسائل اجتماعی و اقتصادی بپردازیم.

وی با اشاره به این‌که جاده قدیم داستان زن و شوهری روستایی است که به تهران می‌آیند درباره لهجه آنها گفت: چون لهجه در تلویزیون حساسیت بالایی دارد از همان روز اول سعی کردیم تا لهجه‌ای انتخاب کنیم که ساختگی و مربوط به قومیت یا محل خاصی نباشد.

سهرابی نیز درباره لهجه سریال جاده قدیم توضیح داد: شخصیت‌های این سریال از روستا به شهر می‌آیند و ما نمی‌توانستیم بدون لهجه دیالوگ‌هایشان را بنویسیم، اما این لهجه کاملا ابداعی است و حتی خلق شخصیت‌ها نیز ابداعی است و براساس یک جغرافیای مشخص طرح‌ریزی نشده است و یاد‌آور هیچ کجا نخواهند بود. هویت مشخصی برای این افراد تعریف نشده و طراحی شخصیت این افراد براساس یک رفتارشناسی کلان صورت گرفته است.

وی با اشاره به فضای کمدی سریال گفت: نمی‌دانم چرا زمانی‌که حرف از کمدی به میان می‌آید تصور می‌کنیم با یک کار سبک روبه‌رو هستیم و برای همین بسرعت کلمه طنز را برایش به کار می‌بریم؛ در حالی که طنز متعلق به حوزه مکتوب است. جاده‌ قدیم سریالی جاده‌ای و جستجوگرایانه است و بهرامیان به عنوان کارگردان با مهارت توانسته اثری جذاب و نو خلق کند.

وی با اشاره به شوخی‌هایی که در این سریال با فیلم‌ها و سریال‌های مختلف داخلی و خارجی می‌شود، گفت: ما با بسیاری از آثار بزرگ سینما همچون کارهای جیم جارموش، تارانتینو و مهرجویی شوخی کرده‌ایم .در روند قصه و روایت موقعیت‌هایی وجود دارد که ممکن است یادآور برخی صحنه‌ها در فیلم‌ها یا سریال‌های معروف باشد که این کار را با آگاهی کامل انجام دادیم.

سهرابی فیلمنامه این اثر را قابل گسترش دانست و اظهار کرد: اگر فرصت بیشتری در اختیار داشتیم می‌توانستیم این داستان‌ها را ادامه دهیم. هر قسمت از این سریال در جای خود می‌تواند یک فیلم سینمایی باشد و قابلیت گستردگی بیشتری را هم داشت، اما به هر حال ما باید در 26 قسمت سریال را تمام می‌کردیم.

تقی‌پور در ادامه درباره انتخاب بازیگران و حضور چهره‌های غیرکمدی برای نقش‌آفرینی در این سریال گفت: نمی‌خواستیم بازیگران کمدی در این سریال به ایفای نقش بپردازند. انتخاب آذرنگ، حقیقت‌‌دوست و ناصر برای ما با خطر همراه بود که با بررسی‌های لازم آن را انجام دادیم. این سه شخصیت بسیار دوست‌داشتنی‌اند و فکر می‌کنم در همان چند قسمت ابتدایی پخش سریال بتوانند با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: جاده قدیم با موضوع سبک زندگی و نمایش روابط زن و شوهر و مسائل اخلاقی تولید شده و ما از همان ابتدا بر این موضوعات تاکید داشتیم.

از دیگر بازیگرانی که در این سریال ایفای نقش کرده‌‌اند، می‌توان به حبیب دهقان‌نسب، محرم زینال‌زاده، صادق هاتفی، ندا مقصودی، امید روحانی، کیهان ملکی، نادر فلاح، هوتن مکری، کیهان ملکی و چکامه چمن‌ماه اشاره کرد. آنا نعمتی هم در این سریال در نقش خودش که یک بازیگر است مقابل دوربین رفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها