سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود میسوزد. مرتب آن را هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی
در مرحله بعد قارچها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند. بعد آنها را تفت دهید و همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود. برای اینکه خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید. شکر این خورش را میتوانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید. خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد