
طرز تهیه: برنج را بشویید و بگذارید خیس بماند و بعد از چند ساعت با 5/1 لیوان آب بپزید. وقتی برنج نیمهپز شد شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و پخته شود. شکر را هم افزوده، وقتی آب آن تبخیر شد، گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک جوش کوتاه از روی حرارت بردارید.
شیر برنج را در ظرفی مناسب بکشید و عسل را روی آن بریزید و با پودر پسته و دارچین تزئین کنید و سر سفره افطارتان بگذارید و از خوردنش لذت ببرید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: