در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: برنج را بشویید و بگذارید خیس بماند و بعد از چند ساعت با 5/1 لیوان آب بپزید. وقتی برنج نیمهپز شد شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و پخته شود. شکر را هم افزوده، وقتی آب آن تبخیر شد، گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک جوش کوتاه از روی حرارت بردارید.
شیر برنج را در ظرفی مناسب بکشید و عسل را روی آن بریزید و با پودر پسته و دارچین تزئین کنید و سر سفره افطارتان بگذارید و از خوردنش لذت ببرید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: