مواد لازم: شیر: 2 لیوان ، برنج: یک لیوان ، گلاب: نصف فنجان ، عسل: 2 قاشق غذاخوری ، شکر: نصف لیوان ، پودر پسته و دارچین: به میزان لازم
کد خبر: ۶۹۷۹۸۶

طرز تهیه: برنج را بشویید و بگذارید خیس بماند و بعد از چند ساعت با 5‌/‌1 لیوان آب بپزید. وقتی برنج نیمه‌پز شد شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و پخته شود. شکر را هم افزوده، وقتی آب آن تبخیر شد، گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک جوش کوتاه از روی حرارت بردارید.

شیر برنج را در ظرفی مناسب بکشید و عسل را روی آن بریزید و با پودر پسته و دارچین تزئین کنید و سر سفره افطار‌تان بگذارید و از خوردنش لذت ببرید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها