سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
طرز تهیه: برنج را بشویید و بگذارید خیس بماند و بعد از چند ساعت با 5/1 لیوان آب بپزید. وقتی برنج نیمهپز شد شیر را به آن اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و پخته شود. شکر را هم افزوده، وقتی آب آن تبخیر شد، گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک جوش کوتاه از روی حرارت بردارید.
شیر برنج را در ظرفی مناسب بکشید و عسل را روی آن بریزید و با پودر پسته و دارچین تزئین کنید و سر سفره افطارتان بگذارید و از خوردنش لذت ببرید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد