واکنش رسمی مدیرعامل آبی‌ها به اظهارات تیموریان

افشارزاده: استقلال کسی را به زور نگه نمی‌دارد

تعطیلات تمام عیار ستاره آلمانی ها

بعد از آن قهرمانی تاریخی در رقابت های جام جهانی هیچ چیز بهتر از یک تعطیلات تمام عیار در ایبزای اسپانیا برای ماریو گوتزه زننده گل قهرمانی آلمان به آرژانتین نیست.
کد خبر: ۶۹۷۵۰۲
تعطیلات تمام عیار ستاره آلمانی ها

به گزارش جام جم ورزشی ؛ ماریو گوتزه 22 ساله هنوز هم روی ابرها سیر می کند. کمتر کسی تصور می کرد که این هافبک هجومی بایرن مونیخ گل قهرمانی آلمان درجام جهانی را بزند. او حالا بعد از هیاهوی قهرمانی آلمان و جشن چند صدهزار نفری در سرزمین ژرمن ها راهی جزیره ایبزای اسپانیا شده است تا شیرین ترین تعطیلات خود را سپری کند.

چند روز پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه ماریو گوتزه در سال میلادی جاری با نامزدش یعنی برومل ازدواج می کند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها