در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا آرد را با یک سوم شکر، وانیل، نمک، کره و یک عدد تخم مرغ خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر آماده درآید. آن را در پاکت نایلونی گذاشته و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید.
ریواسها را پوست گرفته و بشویید و خشک کنید و برشهای کوچک بزنید. بقیه شکر را همراه ماست خامهای، پودر پودینگ و چهار عدد تخم مرغ در یک قابلمه کوچک بریزید و به هم بزنید و بگذارید کمی داغ شوند. پرکهای بادام را با پودر سوخاری مخلوط کنید. یک قالب با لبه بلند، به قطر 35 سانتی را در نظر گرفته و کمی آن را چرب کنید.
خمیر را درون قالب بریزید. سعی کنید دیوارههای آن را با خمیر پوشش دهید. سپس مخلوط آرد سوخاری و بادام را روی خمیر ریخته و ریواسها را روی آن بچینید و مخلوط ماست خامهای را روی آن بریزید. قالب کیک را در طبقه دوم فر، که از قبل گرم شده بگذارید و درجه فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 60 دقیقه بپزید.
بعد از 35 تا40 دقیقه روی کیک را با فویل بپوشانید و دوباره در فر قرار داده و بعد از زمان کامل پخت، بگذارید کیک سرد شود. آن را از قالب بیرون بیاورید و پودر شکر را روی آن بپاشید و برش بزنید و نوش جان کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: