مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 500 گرم ، لپه: 600 گرم، پیاز: 2 عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم‌، سبزی معطر شامل ترخون و مرزه خشک: 2 قاشق غذاخوری ، روغن: به میزان لازم ، تخم‌مرغ: 2 عدد
کد خبر: ۶۹۰۳۱۱

طرز تهیه: ابتدا لپه را بشویید و بپزید. آب آن را صاف و بعد دو تا سه بار چرخ کنید. پیاز را با رنده ریز، رنده کرده و آب آن را بگیرید.

گوشت چرخکرده را با لپه چرخکرده و نمک و فلفل، تخم‌مرغ و سبزی معطر مخلوط کنید و خوب ورز دهید. روغن را در تابه ریخته و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست صاف کنید و فرم دهید و در روغن سرخ کنید​. این شامی به دلیل مصرف کم روغن و مغذی بودن آن، غذای مناسبی برای افطار و سحر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها