واشنگتن پلوتونیوم 238 تولید می کند

جامجم آنلاین: ایالات متحده تصمیم دارد تولید پلوتونیوم 238 که در سالهای دهه 1980 تولید آن را متوقف کرده بود از سر بگیرد.
کد خبر: ۶۸۷۹۲

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز ، پلوتونیوم 238 از نظر رادیواکتیویته صدها برابر قدرتمندتر از پلوتونیوم 239 است و ایالات متحده قصد دارد با از سرگیری تولید پلوتونیوم 238 از این ماده خطرناک در چارچوب طرحهای امنیت ملیاش استفاده کند.
روزنامه نیویورک تایمز میافزاید ، طرح پلوتونیوم 238 بیش از 1.5 میلیارد دلار هزینه در بر دارد. با این حال این طرح باید به تصویب کنگره امریکا برسد.
براساس اطلاعاتی که نیویورک تایمز به دست آورده دولت امریکا تصمیم دارد از سال 2012 میلادی و در یک دوره 30 ساله 150 کیلوگرم پلوتونیوم 238 تولید کند.
آخرین باری که ایالات متحده ماده خطرناک پلوتونیوم 238 را تولید کرد به اواخر دوران جنگ سرد در سالهای دهه 1980 میلادی بازمیگردد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها