مواد لازم: لوبیا سفید یا لوبیا چشم بلبلی: نصف لیوان ، نخود: نصف لیوان ، بلغور گندم: دو لیوان ، برنج: نصف لیوان، ماست: سه لیوان، سبزی آش (شامل جعفری، گشنیز، اسفناج و تره): 600 گرم، سیر: دو حبه ، پیاز سرخ شده: چهار قاشق غذا‌خوری، نعنا داغ: سه قاشق غذا‌خوری، نمک و فلفل: به میزان لازم
کد خبر: ۶۷۰۶۳۹

طرز تهیه: لوبیا و نخود را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت آب آن را کاملا صاف کنید و در قابلمه بریزید و بپزید. برنج و بلغور را هم از قبل بشویید و خیس کنید و در اواسط پخت به لوبیا و نخود اضافه کنید. بعد از پخت حبوبات، سبزی آش را همراه نمک و فلفل افزوده و حرارت را کم کنید تا آش پخته شود و جا بیفتد. ماست را با چنگال یا همزن دستی بزنید تا صاف شود و در اواخر پخت به آش اضافه کنید و از یک جهت به هم بزنید که بریده نشود. آش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید. این آش مخصوص آذربایجان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها