جلیل نباتی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به این که نوع مواد غذایی مصرفی میتواند تاثیر بسزایی در کاهش یا افزایش حساسیتهای فصلی داشته باشد، اظهار کرد: نوع مواد غذایی مصرفی میتواند با تقویت و هوشمندسازی سیستم ایمنی بدن، شدت آلرژیهای فصلی را کاهش داده یا برعکس این موضوع میتواند بدن را نسبت به آلرژنها تضعیف و آسیبپذیرتر کند. وی تاکید کرد: برای کاهش علائم التهابی و مشکلات موجود از حساسیتهای فصلی میتوان از موادی که آنتیاکسیدان بالا دارند و حاوی ویتامینهای A،C وE است؛ مانند چای سبز، سبزیجات با برگ سبز تیره نظیر اسفناج و کرفس، آب هندوانه و مرکبات استفاده کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد