جلیل نباتی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به این که نوع مواد غذایی مصرفی میتواند تاثیر بسزایی در کاهش یا افزایش حساسیتهای فصلی داشته باشد، اظهار کرد: نوع مواد غذایی مصرفی میتواند با تقویت و هوشمندسازی سیستم ایمنی بدن، شدت آلرژیهای فصلی را کاهش داده یا برعکس این موضوع میتواند بدن را نسبت به آلرژنها تضعیف و آسیبپذیرتر کند. وی تاکید کرد: برای کاهش علائم التهابی و مشکلات موجود از حساسیتهای فصلی میتوان از موادی که آنتیاکسیدان بالا دارند و حاوی ویتامینهای A،C وE است؛ مانند چای سبز، سبزیجات با برگ سبز تیره نظیر اسفناج و کرفس، آب هندوانه و مرکبات استفاده کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید