یک غذای آسان: طرز تهیه «کوفته گردو»

مواد لازم- مغز گردو پودر کرده ۳۰۰ گرم|لپه پخته شده و پودر شده ۳۰۰ گرم|پودر نشاسته یا آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری|تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد|تره خرد شده نصف پیمانه|ترخان و مرزه خشک شده ۱ قاشق سوپخوری|نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم|پیاز ریز شده سرخ شده ۱ عدد.
کد خبر: ۶۶۶۵۵۶

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱-لپه، مغز گردو، پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسهٔ مناسب و جاداری بریزید و ورز دهید.
۲-پیاز داغ و ۱ قاشق چایخوری زردچوبه را در قابلمه‌ای جادار بریزید و ۳۰ ثانیه روی گاز مخلوط کنید.
۳-چهار پیمانه آب روی محتویات قابلمه بریزید و بگذارید جوش آید.
۴-هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم ۳۰ ذقیقه آن را بپزید.
۵-کوفته‌های گردو آماده سرو است. (گروه آشپزی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها