طرز تهیه:
ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیمپز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده میکنید. چهار قاشق کفایت میکند. اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان میشود.
برنج نیمپز و باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و تخممرغها را یکییکی شکسته و به همراه گوشت چرخکرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
بقیه پیازها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.
از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفتهها پخته شود.
در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفتهها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
باشید..گوشت چرخ كرده را چه باید كرد.