ادامه درگیری‌ها در ونزوئلا

گروه‌های مخالف دولت نیکلاس مادورو در ونزوئلا که نقاب به چهره داشتند، با ماموران پلیس درگیر شدند. آنان آدمک‌های رئیس‌جمهور این کشور را آتش زده و در تظاهرات خود خواستار احیای دموکراسی در این کشور شدند. همزمان طرفداران مادورو نیز دست به برگزاری تظاهرات زده و آدمک‌های مخالفان را به آتش کشیدند.
کد خبر: ۶۶۵۵۳۶

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، اگرچه میلیون‌ها نفر از مردم ونزوئلا برای برگزاری مراسم عید پاک و تجمع خانوادگی به سوی سواحل دریای کارائیب رفته بودند، اما معترضان دست به برگزاری یک تظاهرات اعتراضی زدند. صدها نفر از معترضان با پاهای برهنه و به شیوه‌ راهپیمایی شکنجه‌گرانه عیسی مسیح، راهپیمایی خود را با مضمون احیای دموکراسی آغاز کردند. جمیل جیسر بیست و دو ساله، رهبر دانشجویان معترض گفت: ما تا زمانی که کشورمان را باز گردانیم، در خیابان می‌مانیم. اکنون زمان آن است تا قاطعانه سرپا بایستیم. پس از آن چند صد معترض نقابدار، موانعی را در شرق کاراکاس ایجاد کردند. این جوانان معترض که کوکتل مولوتف و سنگ پرتاب و تبلیغات را پاره کرده و در خیابان موانع ایجاد کرده بودند، شعار آزادی سر دادند.

ساکنان این منطقه نیز به نشانه اعتراض از پنجره خانه‌های خود قابلمه و ماهیتابه پرتاب کردند و ماموران پلیس نیز در پاسخ، به شلیک گاز اشک‌آور و استفاده از آب پرفشار متوسل شدند. از زمان آغاز اعتراضات علیه نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، دست‌کم 41 نفر از هر دو طرف کشته شده‌اند.

همزمان با برگزاری این تظاهرات، حامیان دولت نیز آدمک‌های شخصیت‌های مهم مخالف از جمله لئوپولدو لوپز، رهبر محبوس معترضان را به آتش کشیدند. دولت ونزوئلا منشأ این اعتراضات را دخالت‌های خارجی بویژه آمریکا می‌داند. طرفداران مادورو در منطقه حلبی‌آباد پتارا نیز در حمایت از رئیس‌جمهور قانونی خود تظاهرات کرده و تصاویر انریکه کاپریلس رهبر مخالفان را به آتش کشیدند. مادورو که از یک‌سال قبل و با مرگ هوگو چاوز، رئیس‌جمهور پیشین ونزوئلا با پیروزی در انتخابات این کشور به قدرت رسید، روز گذشته در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: به سوگندهایی که برای مردم ونزوئلا خورده‌ام، عمل می‌کنم. هیچ کس نمی‌تواند حق ما را برای شاد، آزاد و مستقل زیستن ضایع کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها