هدیه بهاری زنده‌یاد ذوالفنون

در حالی که دو سالی از درگذشت جلال ذوالفنون می‌گذرد، اثر جدیدی از این هنرمند منتشر شد. این آلبوم «باغ پر برگی 2» نام دارد و تارنوازی‌های جلال ذوالفنون را در برمی‌گیرد.
کد خبر: ۶۵۶۱۹۵
هدیه بهاری زنده‌یاد ذوالفنون

«باغ پر برگی 1» سال گذشته منتشر شده بود که شامل تارنوازی زنده‌یاد ذوالفنون و تنبک نوازی نیما ضرغامی می‌شد و این آلبوم در برگیرنده‌ تعدادی از تصنیف‌های قدیمی بوده،‌ که قطعات آن در دستگاه‌های شور و سه‌گاه نواخته شده‌اند.

«باغ پر برگی 2» در امتداد همین آلبوم از سوی حوزه هنری استان فارس منتشر شده است. زنده‌یاد جلال ذوالفنون جلال ذوالفنون در سال ۱۳۱۶ در آباده متولد شد.در کودکی به همراه خانواده‌اش به تهران آمد و فراگیری موسیقی را در 10 سالگی در خانواده‌ای اهل موسیقی شروع کرد.

برای ادامه تحصیل به هنرستان ملی موسیقی رفت و در آنجا با سازهایی چون تار و ویلن آغاز شد. در هنرستان از رهنمودهای موسیقی معروفی در زمینه تکنیک‌های سه‌تار برخوردار شد.

newsQrCode
برچسب ها: جلال ذوالفنون
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها