بازگشت رهبر ارکستر

فرهاد فخرالدینی پس از دو سال دوری از صحنه، سه‌شنبه‌شب ارکستر مهرنوازان را رهبری کرد و سالار عقیلی در میان شور و شوق مخاطبان «ای ایران» را خواند.
کد خبر: ۶۵۲۶۵۱

به گزارش جام‌جم، فخرالدینی و عقیلی به همراهی ارکستر مهرنوازان موفق شدند شبی به‌یادماندنی را برای حاضران در سالن رقم بزنند. در این اجرا قطعاتی چون «دور جوانی» با ملودی جواد لشگری، «بهار دلکش» با ملودی غلامحسین درویش خان، «رنگ شرقی» با ملودی موسی معروفی، «وای از شب من» با ملودی زنده‌یاد همایون خرم، «بهار من» با ملودی علی تجویدی، «گیسو» با ملودی زنده‌یاد فریدون حافظی و هارمونی و ارکستراسیون فرهاد فخرالدینی و «خاک مهرآیین» با ملودی، هارمونی و ارکستراسیون علی‌اکبر قربانی اجرا شد. سرود «ای ایران» قطعه پایانی ارکستر مهرنوازان بود که به درخواست مکرر تماشاگران اجرا شد.

اجرای این ارکستر هرچند حرفه‌ای و خوب بود و بازگشت دوباره فرهاد فخرالدینی روی صحنه خوشحالی نوازنده‌ها و اهالی موسیقی را به همراه داشت، اما می‌توان گفت این گروه به زمان بیشتری نیاز دارد تا با تمرین بیشتر و گذر زمان بتواند ارتباط بهتری با مخاطبان موسیقی برقرار کند. این اجرا امشب هم در دو سئانس 18 و 30 دقیقه و 21 و 30 دقیقه در برج میلاد تهران دوباره روی صحنه خواهد رفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها