تیم ملی ایران بدون شکست راهی جام‌ ملت‌های آسیا شد

پیروزی شیرین با گل انصاری‌فرد

تیم ملی فوتبال ایران با بهره‌گیری از یاران ذخیره و جوان خود موفق شد در دیداری تشریفاتی با غلبه بر کویت، مقتدرانه راهی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا (2015- استرالیا) شود.
کد خبر: ۶۵۱۹۷۶

تیم ایران که پیش از این با کسب 13 امتیاز صعود خود را به جام ملت‌های آسیا مسجل کرده بود، عصر روز گذشته در ورزشگاه انقلاب کرج و در دیداری تشریفاتی موفق شد 3 بر 2 کویت را شکست داده تا با 16 امتیاز مقتدرانه به عنوان صدرنشین گروه دوم راهی جام ملت‌های آسیا شود، بردی که در دقیقه 90 و روی شم گلزنی کریم انصاری‌فرد مهاجم آماده این روزهای فوتبال ایران و باشگاه تراکتورسازی حاصل شد.

این پیروزی در شرایطی برای تیم کشورمان به دست آمد که کارلوس کرش، سرمربی تیم ملی مطابق وعده قبلی تقریبا به تمامی بازیکنان ذخیره و جوان تیم میدان داد تا آنها در این میدان تشریفاتی به نمایش توانمندی خود بپردازند.

به این ترتیب در حالی که کویت در این دیدار تشریفاتی با ترکیب اصلی به میدان آمده بود از ترکیب 11 نفره تیم ملی کشورمان در آخرین بازی رسمی یعنی در روز بیست و هشتم آبان مقابل لبنان، فقط حسین ماهینی در ترکیب اولیه بازی دیروز حضور داشت.

سرمربی تیم ملی در این دیدار به رحمان احمدی، رضا نوروزی، حسین ماهینی، پیام صادقیان، احمد آل‌نعمه، یعقوب کریمی، محسن بنگر، رضا حقیقی، بختیار رحمانی، احسان حاج‌صفی و مهرداد جماعتی میدان داد و خیلی زود در دقیقه2 توسط یعقوب کریمی به گل دست یافت، گلی که در دقیقه 18 روی ضربه ولید جمعه و برخورد با محسن بنگر، از سوی کویتی‌ها پاسخ داده شد.

در ادامه و در حالی که کویتی‌ها برتری ملموسی نسبت به تیم کشورمان داشتند، در دقیقه 61 روی ضربه پیام صادقیان و برخورد توپ با بازیکن کویتی، تیم ایران 2 بر یک از حریف پیش افتاد. با وجود این کرش کریم انصاری‌فرد، محمدرضا خلعتبری و محمد خانزاده را در نیمه دوم به جای رضا نوروزی، یعقوب کریمی و حسین ماهینی به میدان فرستاد تا ضریب اطمینان تیمش را افزایش دهد. اما در دقیقه 89 گل تساوی را فهد البشیری روی ضعف خط دفاعی وارد دروازه رحمان احمدی کرد تا امیدها برای پیروزی تیم کشورمان رنگ ببازد. با وجود این کریم انصاری‌فرد که در اندک دقایق حضورش در میدان بخوبی تحرک و نشاط خود را برای گلزنی نشان داده بود در دقیقه 92 گل سوم را وارد دروازه کویت کرد تا حدود ده‌هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه انقلاب با شادمانی راهی منازل خود شوند.

تیم ملی ایران در نخستین بازی تدارکاتی خود در راه آماده‌سازی برای حضور در جام جهانی قرار است فردا در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف گینه برود، دیداری که در آن قرار است کرش بازیکنان اصلی و مدنظر خود را به میدان بفرستد.در آستانه این دیدار دوستانه اظهارات دژاگه و قوچان‌نژاد دو ستاره لژیونر تیم ملی کشورمان خواندنی‌است.

دژاگه: بازی با بزرگان اروپایی فراموش نشود

اشکان دژاگه، ستاره تیم ملی کشورمان و عضو باشگاه فولام انگلیس درباره دیدارهای تدارکاتی پیش‌روی تیم ملی گفت: گینه از تیم‌های خوب آفریقایی است که لژیونرهای متعددی در اروپا دارد.قرار گرفتن مقابل بازیکنان خوب آفریقایی برای بازیکنان ایران آزمایش خوبی خواهد بود تا بتوانیم مقداری شرایط بازی در جام جهانی مقابل نیجریه را درک کنیم.

وی درباره بازی تدارکاتی تیم ملی با تیم‌هایی چون بلاروس، مونته نگرو، آنگولا و ترینیداد و توباگو به ایسنا گفت:این تیم‌ها حریفان کوچکی نیستند، معتقدم بهتر است چند بازی هم با تیم‌های خوب اروپایی انجام دهیم. به هر حال باید با تیم بزرگی چون آرژانتین بازی کنیم که همه می‌دانند چه تیمی است!دژاگه درباره حریفان تیم ملی در جام جهانی گفت: فکر می‌کنم هم برابر نیجریه و هم بوسنی شانس پیروزی داریم. اگر بتوانیم نیجریه را ببریم که خیلی خوب می‌شود، اما به هر حال بازی سختی است. آرژانتین از بزرگ‌ترین تیم‌های دنیاست. باید با تمرکز بالا برابر آنها بازی کنیم و از فوتبال مقابل بزرگان دنیا لذت ببریم.

قوچان‌نژاد: زنگ تفریح نمی‌شویم

رضا قوچان‌نژاد، دیگر ستاره شاغل فوتبال ایران در فوتبال انگلیس و باشگاه چارلتون نیز درباره شرایط پیش‌روی تیم ملی گفت: بیشتر تیم‌های آفریقایی قدرتمند هستند و بازی با گینه می‌تواند برای تیم ایران، شبیه‌سازی بازی با نیجریه باشد. این تیم‌ها حریفان تدارکاتی خوبی هستند، فکر می‌کنم همه آنها در سطح تیم بوسنی باشند. باید مقابل این تیم‌ها خودمان را مقایسه کنیم و برای بازی با نیجریه، آرژانتین و بوسنی آماده شویم.

وی درباره حریفان تیم ملی در جام جهانی گفت:همه از آرژانتین حرف می‌زنند اما از نظر من بازی با نیجریه مهم‌تر است. باید تلاش کنیم مقابل این تیم که اولین مسابقه ایران در جام جهانی است، هرچه در توان داریم بگذاریم. ما به جام جهانی نمی‌رویم که زنگ تفریح باشیم. ما می‌خواهیم از تیم‌های خوب جام جهانی باشیم. مهم‌ترین موضوع برای ما داشتن یک روحیه تیمی بالاست که می‌تواند عامل موفقیت تیم ایران در برزیل باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها