راز صد سالگی (11)

گاز باید زد با پوست

براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، میانگین طول عمر در جهان روبه افزایش است به‌گونه‌ای که افراد با رعایت صد توصیه جادویی می‌توانند به صد سالگی برسند. ما هر هفته یکی از این رازها را برای شما فاش می‌کنیم.
کد خبر: ۶۴۸۳۷۰

باور می‌کنید اگر بگوییم پوست موز فقط برای زمین‌خوردن نیست؟ پوست کندن خیار و سیب و کیوی و... پیش از مصرف آنها از جمله مهم‌ترین اشتباهاتی است که مرتکب می‌شویم؟ شاید تعجب کنید، اما بر اساس بررسی‌های پژوهشگران اگر میوه‌ها را با پوست بخوریم، عمر طولانی‌تری خواهیم داشت. می‌پرسید چرا؟ به گفته متخصصان، پوست کندن بسیاری از میوه‌ها ارزش غذایی آنها را کاهش می‌دهد و بدن دچار کمبود ویتامین و مواد معدنی می‌شود و به این ترتیب احتمال کاهش ایمنی بدن و بروز بیماری‌های مختلف افزایش می‌یابد. البته استفاده از کودها و سموم شیمیایی و تجمع آنها در پوست میوه‌ها موجب نگرانی مصرف‌کنندگان و پرهیز از خوردن میوه‌ها با پوست می‌شود؛ موضوعی که تا حد زیادی واقعیت دارد و به همین دلیل است که خانواده‌ها باید در صورت امکان سراغ محصولات ارگانیک بروند تا میوه‌ها را بعد از یک شست‌وشوی معمولی با پوست بخورند. این در حالی است که ارزش غذایی پوست میوه را می‌توان با قسمت‌های مختلف آن مقایسه کرد. گاهی بیشتر ویتامین‌های میوه‌ها در پوست آنها نهفته است و حتی بیشتر از گوشت میوه خاصیت دارد. به عنوان مثال پوست سیب، پرتقال و نارنگی حاوی فیبر و آنتی‌اکسیدان است و مصرف آن از بروز سرطان پیشگیری می‌کند، موجب کاهش کلسترول بد و فشارخون می‌شود و کاهش احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی را به همراه دارد. البته نمی‌توان به مردم توصیه کرد هر نوع میوه‌ای را با پوست بخورند؛ زیرا طعم بسیاری از میوه‌ها بویژه پرتقال، نارنگی، موز و انار با پوست اصلا مطبوع نیست، اما متخصصان توصیه می‌کنند اگر می‌خواهید تولد صد سالگی‌تان را جشن بگیرید، کافی است یک پنجم میوه دلخواه‌تان را با پوست بخورید؛ حتی اگر مزه آن برایتان ناخوشایند باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها