طرز تهیه:
برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش میزنیم. سپس قالب قیف را چرب کرده و نوارهای خمیری را به دور قیف میپیچیم و روی را با قلممو زرده تخممرغ میمالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد میگذاریم. پس از پخته شدن، قیفها را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن نوارها را از قیف جدا میکنیم. سیبزمینی کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده سس را اضافه کرده و نمک و فلفل میزنیم. سپس درون قیفها را با مواد پر و سرو میکنیم.
نکته:
میتوانید خمیر هزارلا و قالبهای قیف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.|ایران بانو
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد