سالاد سیب زمینی، به سبک آلمانی

مواد لازم برای ۶ نفر- سیب زمینی: یک کیلوگرم/ تخم مرغ آبپز سفت: ‌۴ عدد/ پیازچه: ۴ عدد/ خیارشور متوسط: ۵ عدد/ ژامبون: ۵۰ گرم/ سس مایونز: نصف فنجان/ سیر: ۲ حبه/آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری/ جعفری خرد شده تازه: یک چهارم فنجان/ نمک و فلفل: به اندازه لازم.
کد خبر: ۶۲۴۷۷۲

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را شسته و درون آب جوش به همراه نمک به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید. سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید آب آن‌ها برود. به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. بعد سیب زمینی‌ها را خرد کنید. تخم مرغ‌های آبپز را پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کنید. پیازچه‌ها را به صورت نازک و خیارشور‌ها و ژامبون را نیز خرد نمایید. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، خیارشور و ژامبون را بریزید. خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است. در یک کاسه دیگر سس مایونز، سیری که ریز خرد کرده‌اید، آب لیمو و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سالاد سیب زمینی آماده است و می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا یا شام سبک میل کنید.
>> فرانشر

*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها