طرز تهیه «کاسترول ژامبون»

کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده می‌شود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان می‌برد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر می‌چسبد.
کد خبر: ۶۴۶۵۲۹

جام جم سرا:

مواد لازم:

سیب زمینی نگینی خرد شده: ۲ پیمانه (۱۵۰ کالری)
کرفس خرد شده: ۲ ساقه (۳۰ کالری)
هویج بزرگ حلقه یاخرد شده: ۱ عدد (۳۰ کالری)
آب: ۳ پیمانه (۰ کالری)
کره: ۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه (۳۰۰ کالری)
ژامبون خرد شده: ۲ پیمانه (۶۰۰ کالری)
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری (۵ کالری)
پیاز ریز شده: ۲ قاشق چایخوری (۲ کالری)
آرد: ۳ قاشق غذاخوری (۴۰ کالری)
شیر: ۱ پیمانه (۱۱۰ کالری)
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری (۰ کالری)
فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری (۰ کالری)
پنیر چدار خرد شده: ۱ پیمانه (۴۵۵ کالری)
خرده نان خشک: ۱/۲ پیمانه (۱۷۵ کالری)
مجموع کالری: ۱۸۹۷

طرز تهیه:

۱-برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فار‌‌نهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲-سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
۳-حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
۴-سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​بریزید تا آب شود.
۵-ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه).
۶-مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید.
۷-باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه).
۸-به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه).
۹-پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.
۱۰-مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید.
۱۱-ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه).
۱۲-کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود.|آشپزی نت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها