مدافعی کم‌حاشیه

پژمان منتظری از مدافعان کم‌حاشیه و موثر فوتبال ایران است که هر مربی آرزوی داشتن او را دارد.
کد خبر: ۶۴۶۳۲۰

این مدافع سی ساله که زمانی در تیم فولاد خوزستان به‌عنوان هافبک ایفای نقش می‌کرد، از وقتی به استقلال آمد، پست بازی‌اش را بنا به نیاز آبی‌ها تغییر داد تا یک خط عقب‌تر، به مدافع آخری تمام عیار تمام شود. قدرت حمل توپ و بازی سر بالا و موثر از او مدافعی ساخت که کارلوس کرش نیز با تمام وسواس و سختگیری‌اش در انتخاب بازیکن، کم کم دل به او بست تا پژمان را در دهم مهر سال 90 به تمرینات تیم ملی دعوت کرده و از آن سال تا امروز جای ثابتی در دفاع تیم ملی برایش باز کند.

هر چند گفته می‌شود پژمان به این دلیل استقلال را ترک کرد که در راه حضور در برنامه‌های تدارکاتی کرش، منعی به لحاظ تعهدات باشگاهی برای حضور در تمرینات تیم ملی نداشته باشد، اما خودش این مساله را رد کرده و می‌گوید از ابتدای فصل سیزدهم پیشنهادهای زیادی برای خروج از استقلال داشته، اما در آن مقطع با نظر قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده در استقلال با این شرط مانده که هر موقع با پیشنهاد خوب خارجی مواجه شد، اجازه انتقالش را بدهند. چنین نیز شد و با وجودی که قلعه‌نویی به حضور مدافع ملی‌پوش تیمش بیشتر از هر زمانی نیاز داشت، اما چون در قرارداد وی این مساله مورد تاکید قرار گرفته بود و از طرفی مدیر عامل آبی‌ها، به مدافع بامعرفت تیمش قول مردانه داده بود، پژمان بسرعت به تیم ام‌صلال قطر پیوست تا با عقد قراردادی خوب به لحاظ مالی، بعد از شش سال بازی در استقلال، فوتبال خود را در آن سوی آب‌های نیلگون خلیج‌فارس دنبال کند.

بی‌شک منتظری یکی از ارکان اصلی ستون دفاعی تیم ملی در بازی‌های جام جهانی 2014 برزیل خواهد بود. مدافعی که از وقتی به تیم ملی دعوت شد، کرش جای خالی هادی عقیلی را حس نکرد و به همین دلیل حتی با عذرخواهی و درخواست‌های مکرر این بازیکن برای بازگشت به تیم ملی مخالفت کرد. در حقیقت همان ویژگی‌هایی که هادی عقیلی در دفاع دارد، پژمان نیز از آنها برخوردار است و هنگام ضربات ایستگاهی نیز جلو کشیده و از قدرت سرزنی‌اش بخوبی استفاده می‌کند. روی همین اصل نیز کرش روی او و سیدجلال حسینی در دفاع حساب ویژه‌ای گشوده است تا پژمان نیز با تمریناتی مستمر، پاسخ این اعتماد را در بازی‌های تیم ملی بدهد.

در این میان یک نگرانی همواره بابت حضور سرمایه های فوتبال ایران در لیگ کشور های عربی حاشیه خلیج فارس وجود دارد وآن​ کیفیت پایین لیگ این کشور​هاست ؛ به طوری که در سال های گذشته شاهد بوده ایم بیشترملی پوشان کشورمان که به امید کسب درآمد بیشتر راهی لیگ این کشورها شده اند با افت فنی فاحش از یک ستاره ، به یک بازیکن معمولی تنزل یافته​اند.هر چند حضور پژمان منتظری تا جام جهانی فوتبال به حدود شش ماه خواهد رسید، اما امیدواریم حتی این مقطع کوتاه نیز باعث افت فنی این مدافع ملی پوش نشود همچنان که برای جواد نکونام و مجتبی جباری نیز همین آرزو را داریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها