دخترک گمشده در خرابه پیدا شد

دختر چهارساله‌ای که یک شب در بیابان و خرابه‌های جنوب کرمان سرگردان بود، پس از 14 کیلومتر در حالی در خرابه‌ای پیدا شد که حیوانات در اطراف این خرابه با ایجاد سرو صدا امدادگران را متوجه مکان حضور این دختربچه کردند.
کد خبر: ۶۳۹۵۴۴

به گزارش مهر، تعطیلات آخر هفته گذشته یک خانواده از اهالی بخش هور در شهرستان فاریاب در جنوب استان کرمان، بر اثر بی‌احتیاطی دختربچه چهارساله خود را گم کردند. این خانواده و مردم روستا به جستجوی کودک پرداختند و پس از چند ساعت با ناامید شدن از یافتن او، مراتب را به هلال‌احمر شهرستان کهنوج و دستگاه‌های مربوط اطلاع دادند.

با شروع عملیات جستجو و همکاری نیروهای مردمی، امدادگران و نیروی انتظامی، اثری از کودک یافت نشد و جستجو‌ها در طول شب نیز ادامه یافت. از سوی دیگر دختربچه که پس از سهل‌انگاری والدینش در دشت‌های غیرمسکونی تنها مانده بود، در بیابان به جستجوی پدر و مادرش می‌پرداخت.

14 کیلومتر دورتر

کودک در تاریکی شب پس از طی 14 کیلومتر در بیابان به‌دلیل خستگی فراوان در خرابه‌ای به استراحت می‌پردازد.

این در حالی است که بیابان‌های اطراف بخش هور در شهرستان فاریاب، محل زیست گراز‌های وحشی، گرگ، سگ‌های ولگرد و کفتار است.

ساعاتی پس از نیمه‌شب، امدادگران که دایره تجسس خود را گسترده‌تر کرده بودند، متوجه تجمع سگ‌های ولگرد و زوزه آنها برای جلب توجه شدند و خود را به خرابه‌های نزدیک یکی از روستای مجاور رساندند و متوجه حضور کودک در خرابه‌ای شدند که از خستگی بی‌هوش شده بود.

نکته جالب توجه این‌که حیوانات هیچ‌گونه تلاشی برای صدمه زدن به کودک نکرده و در مقابل امدادگران را از محل حضور کودک گمشده، آگاه کرده بودند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان کهنوج درباره عملیات نجات این کودک می‌گوید: خبر گم شدن این کودک به اطلاع هلال‌احمر رسید و در همان ساعات ابتدایی، گروهی متشکل از امدادگران هلال‌احمر برای پیدا کردن این دختربچه وارد عمل شدند.

صدیقه سالارکیا ادامه داد: ابتدا مناطق اطراف محل گم‌شدن کودک جستجو شد و احتمالات مختلف در دستور کار قرار گرفت اما شواهدی دال بر بروز حادثه برای کودک یافت نشد و در مراحل بعد محدوده جغرافیایی محل جستجو، گسترش یافت.

وی افزود: گروه جستجو شامل پنج نفر از کارکنان و امدادگران هلال‌احمر بودند با آغاز شب و تاریکی هوا نیز جستجو را ادامه دادند و در نهایت 14 کیلومتر دورتر از محل گم شدن کودک، در یک مخروبه، دختربچه را در حالی که از تشنگی و گرسنگی دچار ضعف شده بود، پیدا کردند.

وی از مردم خواست در صورت حضور در طبیعت و دشت‌های استان، مراقب کودکان و افراد سالمند باشند.

حال عمومی کودک پس از مراقبت‌های اولیه پزشکی، مطلوب گزارش شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها