آغاز 32 سالگی تئاتر فجر

سی و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر روز گذشته در جزیره کیش فعالیت خود را آغاز کرد.
کد خبر: ۶۳۶۰۹۴

به گزارش روابط عمومی سی و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، مراسم افتتاحیه سی و دومین جشنواره تئاتر فجر با حضور معاون هنری وزیر فرهنگی و ارشاد اسلامی، دبیر این جشنواره، مدیرکل هنرهای نمایشی، رئیس هیات مدیره منطقه آزاد کیش و جمعی از هنرمندان و مدیران هنری در سالن همایش‌های بین‌المللی جزیره کیش برگزار شد.

در این مراسم علی مرادخانی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را برای حاضران قرائت کرد و با خوشحالی از این‌که طی مدت اخیر بسیاری از راهبردها در سیاست اجرایی و فرهنگی دولت از زبان خود هنرمندان بازگو شده است، گفت: مسئولان اداری و اجرایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید بستر را برای حضور شایسته هنرمندان فرهیخته تئاتر فراهم کنند تا هنرمندان این حوزه بی‌دغدغه و مشکل به تولید آثار خود بپردازند.او حضور پررنگ بانوان در جشنواره تئاتر فجر را اتفاق مبارکی دانست و ابراز امیدواری کرد تا این روند علاوه بر نشانه‌های خوبی که از خود به جای گذاشته است به یک هم‌افزایی ملی و فرهنگی در کشور منتج شود.

قادر آشنا، دبیر جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: دلیل برگزاری افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر در جایزه کیش، همکاری و استقبال خوب مسئولان جزیره کیش بود و امیدواریم بعد از این شاهد فعالیت‌های تئاتری در این جزیره باشیم.

از جمله بخش‌های دیگر این مراسم سخنرانی علی نصیریان، هنرمند شناخته شده کشور بود که خواستار توجه بیشتر به ظرفیت و خلاقیت چهره‌های مستعد تئاتر و سینما شد و گفت: مملکت را دولت‌ها نمی‌سازند، بلکه ملت‌ها می‌سازند و بنده درخواست می‌کنم کار تولید و ساخت و ساز به بچه‌های تئاتر سپرده شود و دولت فقط حمایت کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها