در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
طرزتهیه: • روغن را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن آرد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب سرخ و رنگ آن طلایی شود.
• بعد از سرخ شدن آن را از روی حرارت بردارید و پودر قند را همراه پودر هل، دارچین و زیره به آرد سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد را در یک قالب مناسب باقلوا یا هر قالب لبهداری که دارید، بریزید و آن را صاف و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید. سپس بگذارید خنک شود و بعد از سرد شدن آن را برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.
در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
حمید درخشان در گفتوگو با جامجم:
در گفتوگوی «جامجم» با عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی مطرح شد