
طرزتهیه: • روغن را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن آرد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب سرخ و رنگ آن طلایی شود.
• بعد از سرخ شدن آن را از روی حرارت بردارید و پودر قند را همراه پودر هل، دارچین و زیره به آرد سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد را در یک قالب مناسب باقلوا یا هر قالب لبهداری که دارید، بریزید و آن را صاف و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید. سپس بگذارید خنک شود و بعد از سرد شدن آن را برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است