
طرزتهیه: • روغن را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن آرد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب سرخ و رنگ آن طلایی شود.
• بعد از سرخ شدن آن را از روی حرارت بردارید و پودر قند را همراه پودر هل، دارچین و زیره به آرد سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد را در یک قالب مناسب باقلوا یا هر قالب لبهداری که دارید، بریزید و آن را صاف و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید. سپس بگذارید خنک شود و بعد از سرد شدن آن را برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: