برشتوک

مواد لازم: آرد سفید: 400 گرم پودر قند: 200 گرم روغن: به میزان لازم تقریبا 250 گرم پودر هل: نصف قاشق چایخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری زیره: نصف قاشق چایخوری پودر پسته برای تزئین: یک قاشق غذا خوری قالب مناسب لبه‌دار
کد خبر: ۶۳۵۳۳۵

طرزتهیه: • روغن را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن آرد را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب سرخ و رنگ آن طلایی شود.

• بعد از سرخ شدن آن را از روی حرارت بردارید و پودر قند را همراه پودر هل، دارچین و زیره به آرد سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد را در یک قالب مناسب باقلوا یا هر قالب لبه‌داری که دارید، بریزید و آن را صاف و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید. سپس بگذارید خنک شود و بعد از سرد شدن آن را برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها