در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سرهنگ اصلحی، رئیس پلیس آگاهی استان هرمزگان در این باره به جامجم گفت: چند روز پیش بستگان مردی با حضور در پلیس آگاهی استان هرمزگان، با ارائه شکایتی عنوان کردند سرنشینان یک دستگاه خودرو یکی از اعضای خانواده آنها را ربوده و برای آزادی او 800 میلیون تومان پول خواستهاند.
وی افزود: در پی این شکایت، تحقیق در این زمینه آغاز و معلوم شد مرد ربوده شده به شهرستان کهنوج در استان کرمان انتقال یافته است. با به دست آمدن این سرنخ، ماموران با عزیمت به این شهر، ابتدا یکی از آدمرباها را دستگیر کردند که وی عنوان کرد دو نفر از همدستانش، مرد ربوده شده را به خانهای در شهرستان ایرانشهر منتقل کرده و قصد دارند از خانوادهاش 800 میلیون تومان دریافت کنند.
رئیس پلیس آگاهی استان تصریح کرد: با اعتراف متهم، ماموران به شهرستان ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان اعزام شده و با شناسایی مخفیگاه متهمان، مرد ربوده شده را نجات دادند و دو نفر آدم ربا را نیز دستگیر کردند. با انتقال این دو متهم به پلیس آگاهی، آنها اعتراف کردند فرد ربوده شده با خرید موادمخدر، پول آن را نپرداخته و آنها نیز با گروگان گرفتن وی قصد داشتند 800 میلیون تومان از خانواده وی اخاذی کنند.
با اعتراف متهمان، دستور قضایی در این باره صادر و تحقیق از گروگان و متهمان آغاز شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: