کدو حلوایی سبز نه طعم دارد، نه مزه؛ به همین دلیل فقط برای سفره آرایی کاربرد دارد. نوع نارنجی آن خوشمزهتر است که در شمال ایران عمل میآید و به دو شکل گرد و خمرهای در دسترس است.
برای خرید کدوهایی را که با اندکی فشار نشانههای لهیدگی را زیر دستتان حس میکنید کنار بگذارید و بالعکس، آنهایی را انتخاب کنید که پوستی سفت، صاف و بدون چروک دارند. دقت کنید هر چه لکههای روی کدو کمتر باشد یا لکهای نداشته باشد بهتر است. هر قدر وزن آن سنگین باشد نیز مواد درون آن پُرتر است. البته کدوحلواییهای کوچکتر تردتر و آبدارترند.
کدو را قبل از بریدن میتوان در جایی خنک بیرون از یخچال نگاه داشت اما پس از برش دادن در صورتی که قصد استفاده از یک کدوی کامل را ندارید باید بدون خارج کردن تخمهها آن را داخل کیسهای پلاستیکی در یخچال قرار دهید|رشید حسام|
نحوه پخت آن به سه صورت آب پز، بخارپز یا کباب پز است. اگر کدو حلوایی خریداری شده بیش از مصرف هفتگی شماست توصیه میکنیم آن را بخارپز کنید و در بسته بندی کوچک دررون فریزر ذخیره کنید؛ به شرطی که این کدوی فریز شده تا یک ماه بعد میل شود، در غیر این صورت ارزش غذایی خود را از دست خواهد داد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد
با توجه به اینكه در كشور ما بیشتر كدو حلوایی نوع خمره ای یافت میشود میخواستم یك راهنمایی برای انتخاب این نوع كدو بكنم ...
در واقع كدو از یك قسمت باریكتر و بلند تشكیل شده (گردن كدو)و یك قسمت نسبتاً كروی كه ضخامت گوشت كمی داره و تخمهاش در این قسمت قرار دارند. چون برای كسانی كه كدو خریداری می كنند قسمت گوشتی آن مهمه بنابراین برای اینكه كدوی توپر و پر گوشت تری رو انتخاب كنید باید كدوهایی كه گردن بلند و قطوری دارند انتخاب كنید (چون این قسمت فقط گوشت هست و هیچ تخمی نداره). هر چه قطر قسمت گردن كدو به قسمت كروی شیبه تر باشه بهتره و همچنین كدو باید وزنش زیاد باشه(كه نشانه توپر بودن اونه). اگر كدویی با این ویژگی خریداری كنید بعد از برش متوجه خواهید شد كه تقریباً تمام قسمت گردن اون گوشت هست.