jamejamsara
سرا زندگی کد خبر: ۶۳۲۶۸۸ ۱۶ دی ۱۳۹۲  |  ۱۱:۳۸

احتمالا در مغازه‌ها انواعی از کدو حلوایی را دیده‌اید: کدو‌هایی گرد، پهن، نارنجی، پر رنگ،‌گاه با لکه‌هایی سبز که اگر این یکی را خریده باشید پس از پخت کاملا بی‌مزه و با آب بسیار زیاد است و رنگ زیبای آن هم از بین می‌رود. چه ملاکهایی برای خرید کدو حلوایی باید در نظر داشت؟ راهنمای خرید آن را در ادامه بخوانید.

راهنمای خرید و نگهداری کدو حلوایی

کدو حلوایی سبز نه طعم دارد، نه مزه؛ به همین دلیل فقط برای سفره آرایی کاربرد دارد. نوع نارنجی آن خوشمزه‌تر است که در شمال ایران عمل می‌آید و به دو شکل گرد و خمره‌ای در دسترس است.
برای خرید کدوهایی را که با اندکی فشار نشانه‌های لهیدگی را زیر دستتان حس می‌کنید کنار بگذارید و بالعکس، آنهایی را انتخاب کنید که پوستی سفت، صاف و بدون چروک دارند. دقت کنید هر چه لکه‌های روی کدو کمتر باشد یا لکه‌ای نداشته باشد بهتر است. هر قدر وزن آن سنگین باشد نیز مواد درون آن پُر‌تر است. البته کدوحلوایی‌های کوچک‌تر ترد‌تر و آبدار‌ترند.
کدو را قبل از بریدن می‌توان در جایی خنک بیرون از یخچال نگاه داشت اما پس از برش دادن در صورتی که قصد استفاده از یک کدوی کامل را ندارید باید بدون خارج کردن تخمه‌ها آن را داخل کیسه‌ای پلاستیکی در یخچال قرار دهید|رشید حسام|
نحوه پخت آن به سه صورت آب پز، بخارپز یا کباب پز است. اگر کدو حلوایی خریداری شده بیش از مصرف هفتگی شماست توصیه می‌کنیم آن را بخارپز کنید و در بسته بندی‌ کوچک دررون فریزر ذخیره کنید؛ به شرطی که این کدوی فریز شده تا یک ماه بعد میل شود، در غیر این صورت ارزش غذایی خود را از دست خواهد داد

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
-
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۱
با سلام
با توجه به اینكه در كشور ما بیشتر كدو حلوایی نوع خمره ای یافت میشود میخواستم یك راهنمایی برای انتخاب این نوع كدو بكنم ...
در واقع كدو از یك قسمت باریكتر و بلند تشكیل شده (گردن كدو)و یك قسمت نسبتاً كروی كه ضخامت گوشت كمی داره و تخمهاش در این قسمت قرار دارند. چون برای كسانی كه كدو خریداری می كنند قسمت گوشتی آن مهمه بنابراین برای اینكه كدوی توپر و پر گوشت تری رو انتخاب كنید باید كدوهایی كه گردن بلند و قطوری دارند انتخاب كنید (چون این قسمت فقط گوشت هست و هیچ تخمی نداره). هر چه قطر قسمت گردن كدو به قسمت كروی شیبه تر باشه بهتره و همچنین كدو باید وزنش زیاد باشه(كه نشانه توپر بودن اونه). اگر كدویی با این ویژگی خریداری كنید بعد از برش متوجه خواهید شد كه تقریباً تمام قسمت گردن اون گوشت هست.
۱
۰

یادداشت

بیشتر
رازهای خونین در شمال‌ شرق افغانستان

رازهای خونین در شمال‌ شرق افغانستان

هفته گذشته طالبان یورش برق‌آسایی به شهرستان «مایمی» در شمال‌ شرق افغانستان داشت.این منطقه روی خط مرزی این کشور با تاجیکستان و در استان بدخشان قرار دارد.

اسبی در غبار آمد

اسبی در غبار آمد

در نخستین ساعاتی که خبر شهادت شهید محسن فخری‌ زاده را شنیدم، نوشتن یک مثنوی را آغاز کردم: «سواری بر زمین افتاد و اسبی در غبار آمد/ غروب از جاده دردا باز اسبی بی‌سوار آمد». تا پاسی از شب بیدار بودم و شعر را بازنویسی می‌کردم.

چرایی پیک زمستانی کرونا

چرایی پیک زمستانی کرونا

وزیر بهداشت اعلام کرد پس از پیک پاییزه کرونا، یک پیک زمستانی نیز خواهیم داشت که به‌خصوص در استان‌های جنوبی کشور، باعث افزایش شیوع بیماری می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر