
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
مواد لازم برای لایه اول
۵ پیمانه آب هندوانه
۴ ق س شکر
۱ پیمانه خامه فرم گرفته
یکسوم پیمانه آب سرد
۲ ق س پودر ژلاتین
مواد لازم برای لایه دوم
دو و یک دوم پیمانه آب هندوانه
۱ ق س پودر ژلاتین
یک پهارم پیمانه آب سرد
۲ ق س شکر
مواد لازم برای لایه سوم
۲ ق چ هندوانه
یک دوم بسته پودر ژله هندوانه
۱ پیمانه آب گرم
طرز تهیه
*برای درست کردن لایه اول آب هندواه و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگزارید تا جایی که شکر در آب هندوانه حل شود (در این مرحله نباید آب هندوانه بجوشد).
*پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بن ماری گرم کنید تا پودر ژلاتین در آب حل شود و مایعی زلال بدست آید .پس از حل شدن ژلاتین آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
*آب هندوانه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را در آن حل کنید و هم بزنید.
*حالا نوبت افزودن خامه است ،مخلوط را خوب هم بزنید تا یکدست شود. ظرف های مورد نظر را آماده کرده از این مایه هندوانه به اندازه دلخواه در آن بریزید و در یخچال بگذارید تا این لایه بسته شود.
*برای لایه دوم مانند لایه اول عمل کنید تنها تفاوت لایه دوم با اول این است که خامه ندارد (اگر دیدید رنگ دسر کمرنگ است میتوانید چند قطره رنگ قرمز خوراکی به آن اضافه کنید تا به رنگ دلخواه درآید).
*وقتی لایه اول بسته شد میتوانید لایه دوم را روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
*برای درست کردن لایه سومی نیمی از یک بسته پودر ژله هندوانه را در یک پیمانه آب گرم حل کنید، بعد آن را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد. سپس آن را درون قالبهای یخ بریزید.
*از هندوانه با قالب اسکوپ ریز (وسیلهای که با آن بستنی را قالب میزنند) به شکل یک کره جدا کنید و هر توپ هندوانه ای را را داخل قالب بیندازید .قالب رابه این صورت پر کرده و بعد در یخچال بگزارید.
*مابقی ژله را روی دسر بریزید تا به صورت لایه سوم روی دو لایه دیگر را بپوشاند. بعد از مدتی ژله های هندوانه را از قالب بیرون آورده و روی دسر بگزارید.
>> توصیه
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی