دسرِ بی دردِسر: «کیک هندوانه»!

همه آنچه برای تهیه این دسر نیاز دارید همین چند قلم است: هندوانه: یک عدد. پنیر خامه‌ای: 500 گرم. انگور: یک خوشه. گردو: یک پیمانه.
کد خبر: ۶۱۰۹۹۸

طرز تهیه


سر و ته هــندوانه را به شکل دایره بریده، پوست دور هندوانه را از آن جدا کرده و دانه‌های روی آن را می‌گیریم. پنیر خامه‌ای را با همزن برقی کمی زده تا نرم شود، سپس بالا و دور هندوانه را با پنیر خامه‌ای می‌پوشانیم به طوری که تمام سطح و دور تا دور هندوانه از پنیر پوشیده شده و هندوانه معلوم نباشد. حالا روی آن را با انگــور تزیین کرده و دور کیک را با گردوی خرد شده می‌پوشانیم.

* می‌توان به جای انگور از میوه‌های دلخواه دیگر برای تزیین استفاده کرد.
* می‌توانید به جای گردو از بادام یا فندق نیز در صورت دلخواه استفاده کنید.
* برای جلوگیری از آب انداختن هندوانه زیر آن دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید و بعد روی آن را تزیین کنید.

>> جوان ایرانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها