![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
طرز تهیه: مرغها را بشویید و سپس خشک کنید و در مقداری روغن تفت دهید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. گوجهفرنگیها را رنده و فلفل و نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. وقتیآب آن
بر اثر جوشیدن کم شد تکههای مرغ سرخشده را روی آن بچینید و ذرتها را روی مرغها بپاشید و با حرارت کم به مدت 15دقیقه بپزید. غذای شما آماده شده است و میتوانید آن را در ظرف مناسب بکشید و نوش جان کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: