مواد لازم: مرغ: یک کیلو هویج: نیم کیلو آلو بخارا: 200 گرم معادل یک لیوان رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم پیاز: یک عدد روغن: به میزان لازم آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری
کد خبر: ۶۲۶۸۶۴
خورش هویج

طرز تهیه: مرغ‌ها را بشویید و سپس خشک کنید ​و در کمی روغن تفت دهید. دو لیوان آب روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از نیم‌پز شدن مرغ، آلو بخارا را اضافه کنید. بعد از چند جوش، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل را بیفزایید. رب‌گوجه را قبلا تفت دهید و همراه این مواد به خورش اضافه کنید. هویج‌ها را خلالی برش بزنید و سرخ کنید. ده دقیقه قبل از پخت کامل، هویج سرخ شده را روی مرغ بریزید و بگذارید خورش کاملا جا بیفتد. این خورش از خورش‌های کم‌آب و بسیار خوشرنگ است و عطر و طعم خوبی دارد و از غذای‌های آذربایجان است و همراه پلوی زعفرانی سرو می‌شود./ ضمیمه چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها