بر این اساس، وزارت صنعت، معدن و تجارت با دستور دولت از 14 آذر، شیر پاستوریزه را میان حدود 9 میلیون دانش آموز توزیع کند. اعتبارات لازم برای این کار نیز به دستور معاون اول رئیس جمهوری و از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری تامین شده است.
رضا باکری نیز در این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: توزیع شیر مدارس در سال جاری با گذشت 8 ماه از سال توزیع نشده است؛ این در حالی است که اعتبارات لازم در این زمینه تامین نشده است.
دبیر انجمن صنایع لبنی با اشاره به برنامه دولت برای توزیع شیر مدارس افزود: کارخانجات لبنی برای تامین شیر مدارس آمادگی خود را به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده اند که امیدواریم هرچه سریعتر با تامین اعتبارات این کالای حیاتی در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.
وی اظهار داشت: توزیع شیر مدارس در سال 90 با تحت پوشش قرار دادن 30 تا 40 درصد دانش آموزان اجرایی شد، اما به دلیل نبود اعتبارات، امسال اجرای آن متوقف شده است. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم