ابرقدرتی که زانو زد

26 شمع برای 20 کودک بیگناه

ضارب خودکشی کرد؛

تیراندازی مرگبار در نیویورک

یک رسانه غربی با اشاره به تیراندازی در بروکلین نیویورک از کشته و زخمی شدن پنج نفر در پی این حادثه خبر داد.
کد خبر: ۶۱۵۱۳۰
تیراندازی مرگبار در نیویورک

به گزارش  آسوشیتد پرس، امروز دوشنبه یک فرد مسلح به سوی سه نفر در شهر بروکلین نیویورک تیراندازی کرد و باعث کشته شدن هر سه نفر و زخمی شدن نفر چهارم شد.

هنوز علت تیراندازی فرد مسلح که چهار نفر را در آپارتمانی در بروکلین نشانه گرفته بود و سپس خودکشی کرده، مشخص نیست و تحقیقات در این زمینه آغاز شده است.

همچنین روز گذشته در جریان تیراندازی در یک مهمانی خانگی در هوستون آمریکا که حدود 100 نفر شرکت داشته اند، دو نفر کشته و 22 نفر زخمی شدند.

هر دو نفر قربانیان این تیراندازی مرد بودند که یکی در دم جان سپرد و دیگری در بیمارستان بر اثر شدت جراحات مرد. (مهر)

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها