دوقلوهای غیرافسانه‌ای

شخصیت‌های دوقلوی سریال پایتخت را محسن طنابنده به عنوان فیلمنامه‌نویس خلق کرد. او اصرار داشت در ترکیب شخصیت‌ها آدم‌هایی از تیپ‌ها و سن‌های مختلف حضور داشته باشد. به همین دلیل است که در بین شخصیت‌ها هم باباپنجعلی مسن و کم‌حرف را می‌بینیم و هم ارسطوی جوان و پرحرف را.
کد خبر: ۶۰۴۰۱۱

دختربچه‌های دوقلو قطعاتی هستند که پازل شخصیت‌های سریال را تکمیل می‌کنند. این دو نفر زمانی که شش سال داشتند پایتخت-1 را بازی کردند و در هشت سالگی به پایتخت 2 آمدند. تفاوتشان در این دو سری این بود که در سری اول روسری به سر نداشتند و در سری دوم با ظاهری متفاوت بازی کردند. اما شخصیت و کارکردشان در هر دو سری شبیه هم بود. آنها قرار بود لحظات غم و شادی خانواده نقی را پررنگ‌تر کنند. زمانی که خانواده دور هم جمع می‌شدند بچه‌ها با شیرین‌زبانی‌هایشان گل لبخند را بر لبان پدر و مادر می‌نشاندند. در لحظات سخت و دردناک نیز دوربین با تاکید بیشتری این دو نفر را نشان می‌داد. به عنوان مثال سکانسی را به یاد آورید که خانواده نقی در مسیر جاده مجبور بودند از کامیون پیاده شوند و هما به خاطر این بی‌برنامگی به نقی اعتراض می‌کرد.

ریما رامین‌فر (بازیگر نقش هما) برای این که بازی بچه‌ها بهتر شود از آنها خواسته بود دوقلوها خودش و محسن طنابنده را در پشت صحنه مامان و بابا خطاب کنند. این کار باعث می‌شد ​ آنها احساس راحتی بیشتری داشته باشند و این دو نفر را به عنوان پدر و مادر باور کنند.

جالب است​ بدانید سارا و نیکا فرقانی اصل از هشت ماهگی جلوی دوربین رفته و زمان نوزادی در فیلم تلویزیونی «دوباره زندگی» محصول شبکه تهران حضور یافته‌اند. این سریال داستان زندگی دو خواهر دوقلو است که در کودکی از هم جدا​ و یکی در خانواده‌ای مذهبی و دیگری در خانواده‌ای ثروتمند بزرگ شده‌اند.

سارا و نیکا قبل از پایتخت در یک تله‌فیلم با سیروس مقدم همکاری کرده بودند. خانم جلیلی (مادر سارا و نیکا) در تمام لحظات فیلمبرداری کنار فرزندانش بود و در سفر هم با گروه همراه می‌شد. پدر این فرزندان دوقلو ساکن سوئد است و آنها هم قرار است بزودی از ایران مهاجرت کنند. البته مادر دوقلوها قول داده که هر وقت قرار شد پایتخت 3 ساخته شود، فرزندا نش را به ایران بیاورد!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها