در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: گوشت را به صورت تکههای هماندازه برش دهید و پس از شستن با مقداری پیاز سرخ شده تفت دهید. کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و با 3 تا 4 لیوان آب بگذارید به آرامی پخته شود. آلو را از قبل خیس کنید. ترهها را ریز خرد کنید. اسفناجها را قدری درشتتر خرد کنید و با ترهها سرخ کنید. وقتی گوشت نیمپز شد، اسفناج و تره را به آن اضافه کنید. آلو و رب را هم اضافه کنید و بگذارید پخت کامل شود و در آخرین مرحله، آبلیمو، زعفران، پیاز سرخ شده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و صبر کنید چند جوش بزند. این خورش باید به آرامی پخته و آب آن کم شود و جا بیفتد. بعد از آماده شدن آن را در ظرف مخصوص خورش بکشید و با پلو زعفرانی سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: