مواد لازم: اسفناج: یک کیلو گوشت بدون استخوان: 400 گرم تره: 250 گرم زعفران دم‌کرده: یک قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده: 3 قاشق غذاخوری آلو بخارا: 250 گرم نمک، فلفل و زردچوبه: میزان لازم رب گوجه: یک قاشق غذاخوری آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری
کد خبر: ۶۰۲۱۴۶

طرز تهیه: گوشت را به صورت تکه‌های هم‌اندازه برش دهید و پس از شستن با مقداری پیاز سرخ شده تفت دهید. کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و با 3 تا 4 لیوان آب بگذارید به آرامی پخته شود. آلو را از قبل خیس کنید. تره‌ها را ریز خرد کنید. اسفناج‌ها را قدری درشت‌تر خرد کنید و با تره‌ها سرخ کنید. وقتی گوشت نیم‌پز شد، اسفناج و تره را به آن اضافه کنید. آلو و رب را هم اضافه کنید و بگذارید پخت کامل شود و در آخرین مرحله، آبلیمو، زعفران، پیاز سرخ شده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و صبر کنید چند جوش بزند. این خورش باید به آرامی پخته و آب آن کم شود و جا بیفتد. بعد از آماده شدن آن را در ظرف مخصوص خورش بکشید و با پلو زعفرانی سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها