توپ و تور

آبروی والیبال را نبرید

پشت ماجرای بازگرداندن صابر جواهری کاپیتان تیم والیبال جوانان ایران از ترکیه چیست؟ چرا او را بازی نداده برگرداندند، از نگاه ما قضیه فراتر از بروز نارسایی‌های گوارشی این بازیکن است و احتمالا رد پای برخی افراد در ارسال یا عرضه پاره‌ای از مدارک در میان است.
کد خبر: ۵۹۴۱۴۷

همان تست‌هایی که باعث محرومیت همیشگی ملی‌پوش جوانی به نام مجتبی شبان شده است. این‌که این ادعاها درست است یا نادرست، کاری نداریم ولی معتقدیم اختلاف‌ها و حتی دشمنی‌های بی‌دلیل و با دلیل نباید آبروی بین‌المللی والیبال ما را زیر سوال ببرد. در محافل والیبال از نوعی باج‌خواهی دم می‌زنند و این مساله باید بررسی شود و اما در باورما این برداشت‌ها چیزی جز سوءتفاهم نیست و زیاده‌خواهان در دنیای توپ و تور ما در اقلیت و انزوا به سر می‌برند. البته ما هیچگاه اقدامات ناروا و کارهای ناصواب را تائید نمی‌کنیم و اگر بازیکنی با سن تقویمی به میدان می‌آید یا مربیانی بازیکن غیرواقعی را به کار می‌گیرند امری مذموم است و باید به طرق قانونی یا اقدامات فرهنگی ریشه‌دار، جلوی آن را بگیریم ولی به منزلت جهانی ورزش کشورمان خدشه وارد نکنیم.

یک مویز و 40 قلندر

دعوای سه باشگاه بر سر یک بازیکن والیبال ما را به یاد ضرب‌المثل یک مویز و چهل قلندر انداخت. رحمان داوودی با ثامن مشهد قرار داد بست و بعد با تیم شهرداری ارومیه عهدنامه کتبی نوشت. این در حالی بود که باشگاه پیکان نیز که مدعی داشتن قرارداد دو ساله با وی بود، تهدید کرد اگر داوودی برنگردد تیم والیبال را منحل خواهد کرد. اما شورای لیگ در آخرین نشست خود تصویب کرد از این پس هر بازیکنی که در یک فصل با دو تیم فرارداد ببندد یک سال از حضور در لیگ برتر محروم خواهد شد و این یعنی خط کشیدن 300، 400 میلیون تومان پول ناقابل. از این به بعد، ملی‌پوشان باید مواظب باشند نقره‌داغ نشوند چون قید شده هیچ گونه پا در میانی از سوی هیچ کس مورد قبول نخواهد بود.

خیابانی به نام مرد جام‌ها...

شورای شهر کوهدشت در استان لرستان یکی از خیابان‌های این شهر را به اسم محمد سلیمانی نامگذاری کرد. محمد سلیمانی بازیکن پیشین تیم‌های ملی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان حدود 10 سال در سطح ملی توپ زد و سهم مهمی در افتخارات به دست آمده در زمان فدراسیون یزدانی خرم داشت. سلیمانی در دوران بازیگری خود 11 بار جایزه بهترین بازیکن آسیا و جهان را در سطوح نوجوانان، جوانان و باشگاه‌های قاره کهن و دنیا کسب کرد.

سلیمانی در این باره گفت: با این‌که بیشترین فعالیتم در تهران و برای تیم‌های ملی بود اما قدردانی همشهریانم برای من افتخاری فراموش نشدنی است. وی افزود: از دیرباز 95 در صد بازیکنان تیم ملی را شهرستانی‌ها تشکیل داده‌اند ولی کمترین توجهات به ولایات کشور شد ولی امیدوارم در دوران وزیر جدید، فدراسیون‌ها حق و حقوق شهرستانی‌ها را رعایت کند.

سلیمانی که در اوج بازیگری از ناحیه کتف مصدوم شد و آن را به تیغ جراحان سپرد از این بابت که هنوز هم پهلوان زنده را عشق است گلایه کرد و گفت: ورزشکاران ملی نباید این گونه فراموش شوند و با آنان مثل آب‌نبات‌چوبی برخورد کرد.

وی که چند سال قطر پاسور تیم ملی بود درباره بازیکنان کنونی این پست، گفت: امیر غفور، شهرام محمودی و جوانانی همانند رضا قراعالی هستند. ضمن این‌که با تجربه‌هایی مثل سیدمهدی بازارگرد را داریم که در اوج پختگی بازی می‌کنند و در این پست هیج نگرانی نداریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها