غذاهای لبنانی یکی از خوشمز‌ترین غذاهای دنیا به شمار می‌روند و در سفره غذایی لبنانی‌ها که تنوع در رأس آن است، سبزیجات، ‌ حبوبات، انواع لقمه‌ها و غذاهای سنتی جایگاهی بالا دارد. بابا قنوش یکی از همین غذاهای خوشمزه است که به عنوان نوعی پیش غذای درست شده از بادمجان کبابی در فهرست اغذیه طبقه بندی می‌شود.
کد خبر: ۵۹۲۵۶۱

برای درست کردن باباقنوش باید بادمجان را کبابی کنید تا بوی دوست داشتنی دود بدهد.

مواد لازم

• نیم کیلو بادمجان
• یک عدد پیاز متوسط
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک حبه سیر بزرگ، رنده شده
• یک قاشق غذاخوری ارده کنجد
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• نصف قاشق چایخوری نمک
• فلفل سفید تازه (برای طعم دادن)
• ۶ تا ۸ ورق نان پیتا یا برگ‌های جوان کاهوی معمولی

طرز تهیه

بادمجان‌ها را کبابی کرده، پوستشان را جدا کنید.
بادمجان پوست گرفته و کبابی شده را به صورت ساتوری خرد کنید (یا در صورت تمایل له کنید).
مقداری روغن در تابه بریزید. پیاز و سیر را رنده کنید و وقتی روغن داغ شد، مخلوط پیاز و سیر را به اندازه‌ای در تابه سرخ کنید که طلایی شود.
تابه را از روی شعله گاز بردارید. ارده، بادمجان له شده، آبلیمو ترش و نمک و فلفل سفید را به محتویات آن اضافه کنید. کار تمام است!
اگر دوست داشتید آن را با نان پیتا یا چیپس ذرت میل کنید، بهتر است همه مواد را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا به شکل پوره درآمده، نرم شود.
بابا قنوش را با مقداری برگ کاهو یا سبزیجات دیگر تزئین کرده، سرو کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها