آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کلوچه کشمشی

پیش غذا: کلوچه گوشت

اگر می‌خواهید برای خودتان تنوع غذایی ایجاد کنید یا برای فرزند بهانه‌گیرتان منبعی از پروتئین فراهم آورید، پیشنهاد ما کلوچه گوشت است که نه تنها پیشغذایی خوشمزه برای خانواده، بلکه خوردنی هوس‌برانگیزی نیز برای کودکان بدغذا به شمار می‌رود.
کد خبر: ۵۷۸۸۸۸
موادلازم: 
سیر: ۲ حبه‌
مغز نان باگت: یک‌و یک‌دوم پیمانه‌
شیر: یک‌دوم پیمانه‌
پیاز: یک عدد
روغن برای سرخ کردن: مقداری‌
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم‌
جعفری ساطوری: ۳ قاشق سوپخوری‌
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری‌
نمک و فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم‌
تخم مرغ: یک عدد
پنیر گودا: ۸۰ گرم‌
 
طرز تهیه:
مغز نان باگت را در شیر خیس کرده پیاز را با رنده درشت رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید. سیر را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. پیاز، جعفری خرد شده، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، ادویه کاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه کرده و همراه تخم مرغ خوب ورز دهید. سپس از مایه مقداری برداشته و به صورت کلوچه گرد در آورید و در آرد بغلتانید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود)، سپس کلوچه‌ها را در سینی فر قرار دهید. پنیر گودا راهم رنده کرده و روی هر کلوچه مقداری بریزید. فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت گرم کوده، سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها