مقتول دزد بود ، جانش را گرفتم

عامل یک جنایت که از ابتدای این ماه تحت تعقیب پلیس آگاهی قرار داشت ، روز گذشته دستگیر شد و پرده از قتل زن جوان برداشت.
کد خبر: ۵۹۲۵۵

روز 3 بهمن مردی در تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام کرد ، جسد زنی که با ضربات چاقو به قتل رسیده ، در باغ اناری مشیریه رها شده است . با گزارش موضوع این جنایت ، بازپرس حسینی و ماموران با عزیمت به محل و تحقیق و بررسی در این خصوص متوجه شدند ، مقتول ابتدا با ضربات سنگ موردحمله قرار گرفته و سپس با چاقو به قتل رسیده است.

در جستجوی قاتل

با صدور دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی ، پس از 2روز هویت جسد شناسایی و معلوم شد این زن از سوی فردی به قتل رسیده که با او در ارتباط بوده است . با ارجاع این پرونده به شعبه 10 پلیس آگاهی تهران ، ماموران تحقیقات گسترده ای را آغاز کردند و در تحقیق از بستگان مقتول متوجه شدند ، تلفن همراه زن مقتول به سرقت رفته است . ماموران با به دست آوردن این سرنخ ، در مرحله بعدی فردی به نام مهدی را که از این تلفن استفاده می کرد ، شناسایی و دستگیر کردند.

هویت قاتل

مهدی پس از انتقال به پلیس آگاهی در اظهارات خود گفت از مدتی پیش با فردی به نام بهزاد که متصدی یک فروشگاه است ، آشنا شدم و این تلفن را بهزاد در اختیار من قرار داده است . در پی این اعترافات ماموران با مراجعه به مغازه بهزاد ، او را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند. متهم در تحقیقات مقدماتی گفت : از مدتی پیش با مقتول آشنا بودم. او به مغازه ما رفت و آمد می کرد. چندی پیش وقتی برای پرداخت بدهی هایم مقداری پول جمع آوری کرده و داخل مغازه پنهان کرده بودم ، زن مقتول پولها را سرقت کرد و متواری شد. پس از این سرقت به دنبال پیدا کردن او بودم تا این که به صورت اتفاقی او را در میدان بهارستان دیدم و از او خواستم تا با هم به منزل یکی از دوستانم برویم . روز حادثه او را سوار موتور کردم و چون ساعت 10 شب بود ، تغییر مسیر دادم و او را به باغ معروف به اناری منتقل کردم و پس از آن که او را مورد آزار و اذیت قرار دادم ، ابتدا با سنگ او را نقش زمین کردم و سپس با چاقو چند ضربه به او زدم و پس از این که کشته شد ، بلافاصله از محل متواری شدم.

بازداشت موقت

در پی این اعترافات بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی تهران با صدور قرار بازداشت موقت ، متهم را برای ادامه تحقیقات به پلیس آگاهی تهران ارجاع داد. بازپرس حسینی در خصوص این جنایت به خبرنگار ما گفت : هنوز در ارتباط با اظهارات متهم که مدعی است مقتول از وی سرقت کرده است ، تردید وجود دارد و ما به دنبال واقعیت های مربوط به این جنایت هستیم .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها