دقیقه 90 نیهات در زسکای مسکو

نیهات ، ملی پوش ترک تیم رئال سوسیه داد در اندیشه پیوستن به تیم زسکا مسکو است. به نوشته روزنامه های روسی ، نیهات با قراردادی 12میلیون یورویی برای پیوستن به این تیم وسوسه شده ، اما هنوز طرفین پای میز مذاکره ننشسته اند.
کد خبر: ۵۸۹۳۰

این بازیکن ترک چندی پیش از امضای قرارداد با سوسیه داد سرباز زد گفته می شود سوسیه داد که با مشکلات مالی روبه روست ، با فروش او می تواند باری از دوش خود بردارد.


ساویولا و ریکلمه و احتمال بازی در بارسا
فرانک رایکارد، سرمربی هلندی تیم بارسلونا از احتمال بازی خاویر ساویولا و خوان رومن ریکلمه برای بارسا حرف می زند.
این مربی مدعی است که بارسلونا در آخر این فصل در تصمیم خود برای به کارگیری از این بازیکنان تجدیدنظر می کند. ریکلمه دومین سال خود را در ویارئال به صورت قرضی سپری می کند و ساویولا هم به تیم فرانسوی موناکو قرض داده شده است.
رایکارد در این باره می گوید: «این دو نفر برای باشگاه هایشان خیلی خوب کار می کنند. ما درباره آینده این بازیکن کوتاهی نمی کنیم ، اما برای فکر کردن درباره آنها هنوز کمی زود است. به هر حال بارسلونا همیشه باید به فکر پیشرفت بازیکنانش باشد.
با این که ساویولا تا سال 2006و ریکلمه تا سال 2007با بارسا قرارداد دارند، گفته می شود هر دو بازیکن در فهرست فروش تابستانی باشگاه قرار دارند.


یوگا؛ راز جوانی زولا جیان
فرانکو زولا، مهاجم 39ساله تیم کالیاری می گوید که چرا در آستانه 40سالگی هنوز مثل جوانان با انگیزه در زمین کار می کند.
او در مصاحبه ای به روزنامه "La Republica" عنوان کرد: مثل زمانی که در انگلستان کار می کردم از فوتبال لذت می برم.
من مثل جوان های 20 ساله می دوم. این شادابی را فقط به خاطر تمرینات یوگا دارم و این که می دانم چطور از تاکتیک های فوتبال در زمین استفاده کنم.


روی کین بازنشسته می شود
روی کین ، کاپیتان ایرلندی تیم منچستر یونایتد 18ماه دیگر از فوتبال خداحافظی می کند.
این بازیکن 33ساله با این که در رقابت های این فصل لیگ برتر انگلیس خیلی خوب کار می کند، اما رسما اعلام کرد: 18ماه دیگر وقتی قراردادش با منچستر تمام شد، برای همیشه کفش ها را آویزان می کند. کین در این باره می گوید: من در فرم مطلوبی هستم و با این که زانوی چپم کمی درد می کند، اما آمادگی ام را حفظ کرده ام.
با این که از فوتبالم لذت می برم ، اما وقتی قرارداد را امضائ می کردم احساس کردم این آخرین قراردادم است و هنوز بر سر این عقیده ام هستم. کین در فکر مربیگری است.
او به دنبال گرفتن مدرک مربیگری از یوفاست. او امیدوار است که بتواند در اولدتر افورد مربیگری کند. کین اخیرا از سوی سرالکس فرگوسن به عنوان بزرگ ترین بازیکن باشگاه معرفی شده است.
او هفته قبل در پیروزی 2بر صفر یونایتد در برابر بیرمنگام سیتی پنجاهمین گل خود را به ثمر رساند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها