​کباب کوبیده خانگی

با اقتدار کباب کوبیده را در منزل و پیک‌نیک تهیه کنید و فکر نکنید​کاری دشوار است.
کد خبر: ۵۸۷۴۳۵

مواد لازم: گوشت دو الی سه بار چرخ شده: یک کیلو ترجیحا چرب باشد.

می‌توانید گوشت گوسفند و گوشت گوساله را مخلوط کنید.

جوش شیرین: یک قاشق چای خوری

پیاز: 2 عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم. در صورتی که بخواهید کباب شما طعم زعفران داشته باشد کمی به آن زعفران اضافه کنید.

سیخ فلزی پهن سه سانتی‌متری مخصوص کباب کوبیده

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را رنده کنید. (آب پیاز را حتما بگیرید و آن را کنار بگذارید و پیاز و بقیه مواد را به گوشت اضافه کنید و آن را ورز دهید. این ورز دادن باید به اندازه‌ای باشد که گوشت چسبندگی لازم را پیدا کند و کشدار شود. اگر چند ساعت به گوشت استراحت دهید کباب مطلوب‌تری درست می‌کنید. سپس دست را به آب پیاز آغشته کنید و به اندازه یک مشت (100 گرم) از گوشت را بردارید و روی سیخ کباب آن را پهن کنید. در این مرحله بهتر است که چند بار دست را به درون آب پیاز ببرید و روی سیخ صاف و یکنواخت کنید. از نظر ضخامت همه جای سیخ باید یک اندازه گوشت متمرکز شده باشد که هنگام پخت سنگینی نکند.

سیخ را بین انگشتان یک دست گرفته و با فشار انگشت، گوشت را به سیخ بچسبانید. سیخ‌های آماده را کنار گذاشته و بعد از سرخ شدن کامل زغال آنها را روی آتش گذاشته و باد بزنید تا از حرارت نیفتد. وقتی گوشت روی سیخ خودش را گرفت بلافاصله و با مهارت سیخ‌ها را پشت و رو کنید تا کار گرفتن کباب روی سیخ کامل شود و طرف دیگر سیخ هم نیم پز شود. چند بار باید سیخ‌ها را برگردانید، ولی دقت کنید که کباب زیاد برشته و خشک نشود.

کباب با نان سنگک و ریحان و پودر سماق سرو می‌شود. یک سیخ گوجه را هم روی زغال کباب کنید و کنار آنها بگذارید. با تکرار درست کردن کباب کوبیده تجربه کافی به دست می‌آورید​.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها