باقلاقاتق؛ خورش گیلانی

مواد لازم: لوبیای سفید خورشی (لوبیای کشاورزی): 300 گرم، سیر: چند حبه، شوید خردشده: سه قاشق‌ غذاخوری، زردچوبه: به میزان لازم. روغن برای سرخ‌کردن به میزان لازم. تخم مرغ یک تا دوعدد، آب: به میزان لازم برای پخت لوبیاها و نمک، فلفل به اندازه لازم
کد خبر: ۵۸۵۷۹۳

طرز تهیه: لوبیای کشاورزی را یک شب قبل از پخت خیس کنید و بعد پوست آنها را بگیرید. آنها را خشک کنید و در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و لوبیا‌ها را تفت دهید. در این مرحله سیر را هم خرد کنید و به همراه لوبیا تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود. زردچوبه و شوید را به مواد اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. بعد از این که بوی سرخ‌شدن به مشامتان رسید آب را روی آنها بریزید و بگذارید لوبیاها خوب بپزد. در آخر مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. زمانی که آب خورش کمتر شد و جا افتاد تخم‌مرغ‌ها را درون مواد بشکنید و بگذارید خودشان را بگیرند. این خورش را می‌توانید به همراه پلو یا همراه با ماهی سرخ شده نوش‌جان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها